Pages

Friday, July 11, 2008

wii games


Bila time boring tak de kerja.. ( kerja berlambak.. huhu.. but need to treat myself)... mulalah aku duk main games.. Wii games lalingku beli masa kami kat Houston dulu. But masa tu beranak kecik, still dont have time to relek2 sampai main games. Skrg ni kalau tak de apa aktivit satu kuarga kami duk layan wii..
Ain suka main wii sport.. bowling especiallynya... Amsyar layan wii play jer.. main fishing, tembak2... but his favourite is fishing... always aim for the gold medal.. laling n me lak.. suka wii sport.. tenis, bowling. even laling n Ain sometimes play bowling .. n guess what.. ain won.. huhu.. terror anak aku tuh.
as for me, aku suka semua .. wii play ker wii sport ker.. now tgh belajar nk main segala jenis wii game yang dah beli tak test2.. super mario, sherk the third,transformer lah.. aduh.. byknya lum khatam.. ada yg lum buka lagi pastik CD dari beli dulu..
apapun... wii games betul2 mewarnai hidup kami sekuarga .. faham2lah duk Nigeria ni, apa jer entertainment yang ada.. rumahku syurgaku.. buat entertainment sendiri dalam rumah...

3 comments:

comey_lote said...

wahhh sama lah kita...minat games!aku minat gak Wii tapi laki aku beli PS2 je...lepas 2 bulan dia beli XBOX sbb termakan hasutan boss dia...Wii aku tu dalam mimpi jer lahhh

YANA said...

meh aku lak hasut... beli la wii wei... hahaha

Pengejar Masa said...

saya pun ada beli wii tahun lepas. asyik main game resident evil 4 je. ketagih!

Related Posts with Thumbnails