Pages

Friday, January 23, 2009

packing....... packing..... n packing....

pinggan mangkuk dh berbungkus.....

lagi pinggan mangkuk, cawan gelas segala...


1/4 dari barang2 yang sedia ada kotaknya.. lain2 lum kemas dan umkeluar dr cabinet dapo n store... huhu


1/5 dari cik abang punya stuff... melambak lagi... dh kemas.. gambar ni tak terkini.. yg terkini, nk jalan pun tak de ruang dah rumah.. huhu


kotak pinggan mangkuk lagi... n fail2 kerja cik abang...


toys room... gambar blur lah pulak... huhu



sebahagian toys dh duk dlm kotak...


toys... all together ada 8 kotak.. lum pack.. basikal ada 3, big wagon ( gambar nampak sipi2...).. slide, jongkang jongkit.. adehh... byknya lah...



buku2 dan kasut dh duk dlm kotak...


all the bedding stuff....



bedding stuff lagi....
yang lum packing: curtain, bathroom punya accessories, segala mak nenek baking tray... n kuali, pot segala.... n bilik store lum settle.... will be settle in 3 days.. ok kut... huhu... mau sakit pinggang tuan rumah laki bini....

Wednesday, January 21, 2009

packing time...

it's time to leave lagos... bye bye lagos..

so time to pack all the stuff... yang unwanted stuff need to let go. sale... maybe buang, maybe sedekah... maybe jadikan wakaf... hehehe...

2 weeks mmg tired... another one week+ to go.. selagi tak bungkus semuaa masuk kontena for shipment next week, selagi tu lah kerja banyak... so mmg tak sempat nak update blog... huhu.. ( duk kat shout box sempat lak ek... hahhaha) just take my own sweet time to lepaks at shout box... tu pun pagi jer. menjelan tghari membawak ke mlm, mmg busy....

sampai mlm tido, badan sakit2... terasa lenguh segala urat sendi segala...

and at the end. happy ... will be back to malaysia soon...

another assignment... hehehe... will be await... tunggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

Friday, January 9, 2009

hand bag lagi...

etienne aigner mini bag.. rm99.... good deal i guess... heheh... nnt tgk secara live aku tak berkenan, so will let go to sapa2 yang nak...



mondani new york... beli masa clearance sale.. rm69... will be give to somebody as gift...


Thursday, January 8, 2009

cicak..

hari ni nk story ringkas jer...

alkisahnya tgh aku busy membelek FB... heheh... tetiba terdengar jeritan yang amat kuat dari anak jantanku...

si fadhlin menjerit kuat giler.. sambil berlari2 melalak melolong... sambil tunjuk2 tangan dia sakit dia kata...

aku check tak de apa pun...

aku pun g le kat meja yang dia main.. tengok2 ada seekor cicak kecik jer pun.. muahahaha... rupanya anak jantanku takut cicak.. sabar jer lah...

jerit sikit punya kuat, bikin mak dia panic.. rupanya cicak.. hehehe.. ni balik msia, aku nk g beli cicak plastik letak kt tempat2 bhaya yang dia uka sgt nk explore.. huhu... biar dia tak main yang bukan2 lagi...

Wednesday, January 7, 2009

...... blur.....

tak reti nk letak tajuk apa.. tuan rumah nk bebel jer ni.. hahha...

today:

-puasa 10 muharam..

-update blog jiwang aku sambil invite kwn2 rona masuk baca... huhu

-layan shout box kt rona.. ada lah makhluk mana tah duk busy body.. dh ler terpaksa lah we all behave... huhu... terasa tak syoknya sembang2... ala2 tak ceria gitu... huhu.. tapi apa nk buat... nama pun numpang shout box org sambil cuci mata... huhu...

-masak asam pedas pala ikan tenggiri....

-pengat pisang tuk buka.. sekali tea tim nya juadah tuk semua orang... (dlm plan... lum confirm... heheh)

-nk g ambil Ain kt sekolah.. seperti biasa lah...

- buat laundry...

- tgk TV... huhu.. main games ngan amsyar... wii sports... huhu...

- plan nl packing sikit brg.. tapi kemalasan yang melampau... huhu....

-mlm... faham2lah kalau mlm menjelma, tuan rumah tak online... huhu.....

the end.. abis episod hari ini....

Monday, January 5, 2009

COACH

COACH... yang menang bid ittew... hehehe...
COACH Gold Antiqued Metallic SoHo Hobo
Leather Purse 100% Authentic or your money back
10"x 6" I'd say about medium in size
Handle drop is adjustable from about 7"x 8.5"
Inside has Coach signature brown lining with 1 zipper pocket
Style #KO4S-3685
Comes with Dust bag

COACH patchwork swingpack... beli rega rm480...

COACH signature scarf print tote.. rm600+...

note: balik malaysia baru leh melaram ngan coach... adehhhhh..........



Related Posts with Thumbnails