Pages

Thursday, January 8, 2009

cicak..

hari ni nk story ringkas jer...

alkisahnya tgh aku busy membelek FB... heheh... tetiba terdengar jeritan yang amat kuat dari anak jantanku...

si fadhlin menjerit kuat giler.. sambil berlari2 melalak melolong... sambil tunjuk2 tangan dia sakit dia kata...

aku check tak de apa pun...

aku pun g le kat meja yang dia main.. tengok2 ada seekor cicak kecik jer pun.. muahahaha... rupanya anak jantanku takut cicak.. sabar jer lah...

jerit sikit punya kuat, bikin mak dia panic.. rupanya cicak.. hehehe.. ni balik msia, aku nk g beli cicak plastik letak kt tempat2 bhaya yang dia uka sgt nk explore.. huhu... biar dia tak main yang bukan2 lagi...

2 comments:

comey_lote said...

abes apa kene tgn dia yg dia kata sakit tu?

YANA said...

dia ala2 terpegang cicak le... hahhaa. geli kut. tak reti sebut.. katalah sakit...

hahahha

Related Posts with Thumbnails