Pages

Tuesday, October 1, 2013

Legoland 2013

Layan pics jer lah yer... malas lak nk menaip satu2.. every pictures captures different moments, right?















YummY FroM My KiTcheN...





Ini bukan blog khas makan2 dan resepi. Ini blog poyo jer.. hehehe.. Tuan Rumah ngan hasil masakannya... Time rajin, ada jer nak masak, ambik picture bagai. Time malas, kelaut semua... ngeeee....



Lamanya tak berblogging... rindu??? hehehhe...

i have a lot of news... baby baru, pindah balik for good to Malaya... new enviroment.. new chapter of my life.. some new friends...

slowly, kena digest dulu ngan new setting of blogspot ni.. banyak nk kena study rupanya... hehehe...

till here. harap adalah semangat nak membebel kat blog sendiri. hajat hati nk delete jer blog ni, tapi sayang pulak.. sbb dah lama create blog ni... banyak nk kena save pic, nk back up lagi... teruskan jer lah.. ada gak tempat luahan hati .. hehehhe

bye myself! kita sambung bebel lain kali.
Related Posts with Thumbnails