Pages

Tuesday, March 31, 2009

Dari kami untuk Ann

To: Ann... It's never easy to remove the disappointment that was caused. However, your forgiveness will mean a lot. We're sorry & we luv u! :-)
pengucapan maaf dari kami untuk seorang sahabat
yang kami sayangi... ala2 buat jahat pastu menyesal lah ni... gambo2 card pun cilok dari tuan punya blog... kekekek.. almaklum lah si 'cicak' S yang menguruskan segalanya.. kami yg lain tak pernah tengok pun rupa card tu... kekekke

card ni dari NANI, TULIPX, YANA, JEAN, S... also ERNA n AYU yang namanya tak tertera kat card tu... u know who u are.. keh keh keh...
untuk Ann... terima kasih kerana menerima maaf dari kami.. terharu tau.. nk menitik ayaq mata baca posting kat blog hang... lama beno majuknya, sampai mati kutu 'cicak2' yg notty ittew.. keh keh keh...
apapun.. friend forever...

coach baru....


bag2 ini belum dirasmikan... dan ada yang belum sampai ke tangan tuan rumah...














3 dari coach ni tuan rumah beli dengan harga murah.. sbb tuan rumah bid.. giler2 bidding, n dapat harga yang mampu dimiliki.... terima kasih geng2 bidders ku.. kerana dgn adanya org bid, so tuan rumah dapat merembat... kalau tak de org bid, meroyan tuan rumah bid sowang2... tak de maknanya... kuikuikui.



signature oh signature..

aduhai.. lama dh nk buh signature kat blog tapi tak terbuat2... yang sebenarnya malas, tak kreatif, tak reti, buta IT... heheheh semua ada...

adalah sorang dua "cicak" tu riak abis blog dia orang dh ada signature.. sabo jer lah... aku gak tak de... hahahhaa...

perlu ker? jawapanya tak perlu sgt... tapi kalau ada apa salahnya.. kekekek

nk wat siggy ker tak nak... ker, nk tunggu mimpi dulu.. kalau mimpi kena kutuk sbb tak de siggy, nampaknya kena buat lah... muahahahha
Related Posts with Thumbnails