Pages

Tuesday, March 31, 2009

Dari kami untuk Ann

To: Ann... It's never easy to remove the disappointment that was caused. However, your forgiveness will mean a lot. We're sorry & we luv u! :-)
pengucapan maaf dari kami untuk seorang sahabat
yang kami sayangi... ala2 buat jahat pastu menyesal lah ni... gambo2 card pun cilok dari tuan punya blog... kekekek.. almaklum lah si 'cicak' S yang menguruskan segalanya.. kami yg lain tak pernah tengok pun rupa card tu... kekekke

card ni dari NANI, TULIPX, YANA, JEAN, S... also ERNA n AYU yang namanya tak tertera kat card tu... u know who u are.. keh keh keh...
untuk Ann... terima kasih kerana menerima maaf dari kami.. terharu tau.. nk menitik ayaq mata baca posting kat blog hang... lama beno majuknya, sampai mati kutu 'cicak2' yg notty ittew.. keh keh keh...
apapun.. friend forever...

No comments:

Related Posts with Thumbnails