Pages

Friday, July 25, 2008

dark circle under my eyes...


dark circle under my eyes... uwaaaa.. bencinya...

last few days saja2 nk buat make over. tuan rumah pakailah contact lense kat rumah. actually tuan rumah alah ngan contact lense. dulu dh pernah pakai. tapi mata berair n pastu kalau pakai lama timbul gatal2 kat mata. tapi sesekali tuan rumah terasa nak melaram, so pakai lah jugak. kebetulan tuan rumah ada contact lense jenis soft lense yang daily punya. so pakai sekali then buang.. n ada sebanyak 15 pasang..

nak ajdikan citer, amsa tuan rumah nk make up sakan tu, dgn tanggalkan glasses tanak pakai konon nk pakai contact lense lak.. tuan rumah realized ada dark circle bawah mata. mata tuan rumah dah macam alien jer.. huhu... bencinyaaaaaaaaaaaa... dh lama tak de dark circle tau...

mulalah tuan rumah dok google kat internet how to get rid dark circle. jumpalah beberapa petua. skrg tuan rumah cuba amalkan guna uncang teh tu..tapi lum nampak kesan. adakah tak berkesan atau kesannya lambat...

tolongggggggggggggggg............ kalau boleh nk hilangkan dark circle sblm balik raya ni... nk kelihatan anggun berseri bila balik malaysia.... uwaaaa......... katakan tidak pada dark circle.. tapi bagaimana???

4 comments:

comey_lote said...

mmg lambat nak hilangkan dark circle tuh...kalau pakai undereye cream pun lambat...apa lagi kalau guna petua traditional

hang punya dark circle sbb apa?tak cukup tido ka...asma ka...eczema ka...letih ka..

YANA said...

sebabnya.. tah.. nk kata tak cukup tido, cukup jer.. agaknya sbb aku apaki spek kut. hanya buka time nk tido jer..
agaknya lah..
then hidup kt sini sikit2 stress lah..
agaknya jer.. tak pasti sbb apa..

Gille said...

Dark circle
bingkai cermin mata, sbb lama pakai, bahagian kulit ter tekan... mungkinkan.
Cuba sapu fresh aloe vera, vitamin E...

p/s dah sihat ke belum?

YANA said...

tak demam dah. also tak flu.. but coudn't get rid of batuk. bencinyaaaaaaaaaaaaa.............

btw, tq for the tips.

Related Posts with Thumbnails