Pages

Wednesday, July 16, 2008

NASI AYAM


*gambar cilok dari yahoo image.... huhu



Menu hari ni nasi ayam. Actually sejak dari last week nak buat nasi ayam tapi tak terbuat2. Alkisahnya, tak cukup bahan. Kejap lupa beli salad, pastu kejap tak de timun lak. Last2 dah cukup bahan, salad lak dah layu... adeh...


So hari ni baru tertunai hasrat nak makan nasi ayam. Kalau menu nasi ayam kat rumah ni memang laku jer. Dari budak2 sampai ke bapak budak suka. Ain dan Amsyar memang suka nasi ayam. Makan siap berhirup kuah lagi. Lagipun cepat dan ringkas sahaja nak buatnya. Time2 tak de mood nak masak, selalunya ku buat nasi ayam je.




No comments:

Related Posts with Thumbnails