Pages

Friday, July 18, 2008

-------------------

today, kena masak awal. cik abang kata nak balik lunch before pergi friday prayer... so pagi ni will be busylah cik adik ni ha.

dah sekian lama cik abang tak balik for lunch. seingat cik adik, sejak kami pindah from miri ke US sampailah la ni, boleh kira ngan jari cik abnag balik lunch. n sejak duk Lagos, nilah first time nak balik lunch... so hari ni menu apa yer. curry daging kut..ada kari mesti lawannya sambal belacan kalau tak tak pedas... so kenalah masak awal sikit today..


ni ha rupanya epok2 sayur aku smlm... alhamdulillah.. dapatlah makan masa berbuka puasa sunat bulan Rejab. kali ni gambar tak cilok tau.. huhu...

today tak puasa... Plan nak puasa 15 rejab, tapi sbbkan tak ingat bila 15 rejab, so ku pun tak puasa lah. alih2, bukak blog, tgk kalender, today 15 rejab... adehhhhh.... melepas... frust tul!

No comments:

Related Posts with Thumbnails