Pages

Monday, July 28, 2008

opsss... nk panjat... ok slow2...

errkk.. takut.... "mama"


mulut melapang... 'mamaaaaaaaaaaaa...."


"MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....". mintak pertolongan sambil meraung.. huhu

* mama dia dera sbb nk snap gambo punya pasal.. hehe

13 comments:

Mommy Lily said...

kesiannye dia takutt..

tolong mama..

sedap la keropok2 tu..mmg feveret mami la semua tu

YANA said...

hehe... mama dia ni mmg suka dera sikit. nak2 time nk snap photo.

btw. selamat berkenalan..

comey_lote said...

sian dia..tgh meraung panggei mama..mama dia dok syok snap gambo...tp aunty nak ketawa gak...akakaka

YANA said...

haha

aku mmg suka menyakat dia tau.. sb dia lah anak aku paling tough setakat ni. yg lain cepat gembeng!!!

Gille said...

sequence of his reaction was well photo documentated.

funny. dia nie yg jatuh hari tu kan. Ada scar tak?

YANA said...

dia lah tu gille.. scar very light. tapi i think akan hilang nnt... hopefully. and the scar betul2 kat ubun2 rambut, so tak nampak sgt..

gambar tu not very clear sbb masa dia buat aksi tu tak sempat grab camera. just using my iphone.

Flower said...

Wow dah besar dah baby ni. Boleh main ngan abg n kakak.

YANA said...

buli abang lagi mallan... jgn tak tau. abg siap melalak kena buli ngan adik.

Umi Nazirah said...

Adeh lawak lah muka baby tu mulut melopong panggil MAMAAAA.... mama dia bleh buat derk jer... sampai hati mama dia... Asal tgk jer gambar tu gelak...

YANA said...

mama dia mmg suka menyakat .... nasiblah anak2 dpt mama suka menyakat ek..

nora2810 said...

cutenya, hahahaaa jahat ko ni lilo :p

YANA said...

syok tau menyakat dia ni.... Muahahaha

ee said...

kelakar! XD

gelak sampai keluar air mata. Nice post

Related Posts with Thumbnails