Pages

Tuesday, July 22, 2008

unik

just to share this photo.. actually bagiku unik lah jugak kt nigeria ni. masih ada lagi nescafe yang dalam tin. kalau kita di malaysia, dah upgraded dlm botol dah. then pulak dah 3 in 1... sini ada 3 in 1... tapi yang dalam tin ni unik lah pulak rasanya. ada tin besar pun ada...

dan coca-cola yang dalam botol kaca style lama pun masih banyak kat sini. bukan setakat coca-cola, segala jenis air soda yang dh dalam tin tu ada dijual di sini. also dalam tin pun ada.. tapi dlm tin reganya mahal sikit compare to yg jual dlm botol kaca...

5 comments:

Gille said...

Nescafe tu ada beza tak rasanya? 3 in one, can only be found in Asian grocery store´s.

Kat sini soft drinks in small bottles are sold in cafe´s.

Flower said...

Kat aussie ni mmg ada nescafe dlm tin ni. Tapi utk 500g. Dlm botol utk measurement yg kecik lah.

psst - selamat berkenalan.
flower = mallan

YANA said...

sama jer rasanya..

tapi kan, masalah susu lak tak sedap. so nescafe tu jadik taste lain macam...

mallan... selamat berkunjung sini selalu.. ku lilo ler.. nama sebenar tu lah yana hihi...

comey_lote said...

lat sana coke/any soda yg dlm botol besar tu dlm botol plastik atau botol kaca?kat senegal dulu botol kaca besar...berat sehh nak bawa...tp best botol tu lehhantar kat kedai balik n dia recycle...i mean hantar kat kilang ler

Flower said...

I tau you sapa. Saja2 nak bergurau. I klik link you dari website makanan Nora/min. Saja2 ronda2. Tgk2 dan membzkan body ni.

Related Posts with Thumbnails