Pages

Thursday, July 24, 2008

aneka keropok.........

inang-inang.. atau ginang-ginang. dibuat dari beras atau pun sagu... ni lum goreng


yang ni yang dah goreng. kembang n rangup... enak di makan begitu saja...

keropok ikan lah... heheh... ku ada stok 5kg keropok ikan...
yang dh digoreng. ni mmg makanan yang senang kalau ada org datang tak sempat buat apa.. just goreng, cicah cili sos... minum ngan air teh panas... mmg laku n cepat abis. kalau tak de idea nk bwk pot luck bila ada gathering, bawak ni jer.. mmg hit abis lah...

3 comments:

Umi Nazirah said...

My mom suka beli inang2 ni tau... keropok tu jgn cakap lah.... tu macam dah jadi makan ruji dah tu

YANA said...

ni mak mewrtua lah bekalkan daku inang2 ni mrs cupit oii.. huhu

puteri lin said...

Can mane nak buat inang2 sagu ye?

Related Posts with Thumbnails