Pages

Thursday, July 17, 2008

...........................

bakul2 tuan rumah beli kat sini. made in nigeria. just tu isi bawang lada taun rumah. ada kawan kata bakul aku ni macam bakul ular.. sabo jer lah.. tapi yang pastinya, tak lah selerak bawang lada aku tu terdedah jer...


ni lak, tempat letak buah2an. lalingku beli... sometimes jadi hiasan di atas dining table... dari biarkan dining tu kosong jer.. bagus gak letak buah2an pastu deco atas meja..


ni table cloth aku beli masa picnic kat eleko beach. ada dua sebenarnya. tapi satu ejr yang aku snap gambonya. jenuh lah nak bargain sampai kering2 air liur nk dapatkan murah. but really need to buy more for ole2 bila balik malaysia nanti. kat lagos, bukan mcm US leh beli mcm2 bawak balik kampung. baju2 pun heppening. sini apa tah ..semuanya mahal padah nak mampus!

4 comments:

Farah Deen said...

Memang nampak macam bakul ular tapi uniq la..janji dapur tak berselerak and boleh sumbat benda penting!

YANA said...

tu ler...

tapi aku memang minat bakul2 nih... skrg tgh aim bakul ala2 bakul yg org bawak g picnic tuh. tapi last month ku nk beli, kering ayaq liur duk tawar.. still mahal.. so ku tangguh dulu. tapi tu masuk wish list.. things must buy tu..

comey_lote said...

eh, aku pun ada satu bakul cam hang tu tapi bila bawak sini habis kemek dan rosakk!!sbb kontenna aku terhempas dan byk barang lain pecah..uhuk

YANA said...

adeh.. sayang nye. tu ko beli kt senegal ker? then packer pack tak ok kut. tu psl bakul jadik rosak..

Related Posts with Thumbnails