Pages

Tuesday, May 20, 2008

Yeeehaaa...

Happy ker tuan rumah???Jawabnya tuan rumah happy giler. Barang2 tuan rumah from Malaysia dah sampai. Barang tu termasuklah sardin 100 tin.. ( tin kecik jer). Then tuan rumah punya stok makanan, rempah ratus, stok kicap, sos bagai, cili kering dan segala barang2 laundry semua dah sampai. Jenuhlah tuan rumah nak ngemas balik pantry tu. Tapi walaupun penat, hati tuan rumah lega. Barang2 lain termasuklah meja komputer baru.

Ni adalah last air freight yang tuan rumah entittled sebelum berakhirnya tahun 2007. Starting tahun 2008 no more air freight. So, stok ni harapan tuan rumah bertahan lama, jangan expired dah lah. Mesti ramai tertanya2 kenapa tuan rumah excited.. Actually, barang2 tu memang tuan rumah sangat perlukan. Kat Lagos tak de jual ker??? Jawapannya ada.. tapi......

  • tak menepati citarasa tuan rumah. tah apa2 jenama tah... dan diragui halal haramnya bagi brg2 makanan.
  • Barang kering lak.. mcm cili kering.. lagi tah apa2.. Bukan tuan rumah tak pernah cuba. Dah cuba, tapi ouhhh.. teruknya rasa masakan tuan rumah...
  • Dan sebab utama, mahal yang amat di sini. Kut ada yang tanya "Bawak dari malaysia costly pulak..", tuan rumah hanya belanja untuk brg2 tu jer. Tapi hal2 lain untuk membolehkan sampai ke lagos, tuan rumah tak ambik peduli. under co laki tuan rumah ... so chances tak dtg selalu.. just grab...

apapun, minggu ni tuan rumah kembali bz mengemas...

2 comments:

Onlinebiz-fr said...

Tuan rumah, hamba pun tumpang gumbira, membayangkan hamba yg dpt semua tu hehehehe

YANA said...

mcm dapat hadiah tau.. walhal tuan rumah ni beli sendiri pakai duit sendiri.. hahahaha

Related Posts with Thumbnails