Pages

Monday, April 21, 2008

Macam2 Hal...

Firstly, maaf sangat2 kepada pembaca sekelian. tuan rumah sangat BZ dengan urusan dunia sampai tak sempat nak online.

Mula2 12/4/08 barang2 dari USA sampai di muka pintu. Unpacked, arranged, rearranged segala... Tengah2 minggu lepas, selepas strike oleh pekerja telekomunikasi, internet wireless broadband konon, internet terus kong di rumah transit. Jadi masa yang terluang tidak online, tuan rumah mengambil kesempatan untuk mengemas rumah, touch up mana2 yang tak berkenan...

Semalam, 20/4/08, tidak semena2 AC lak tak de di rumah transit. jadi, plan tuan rumah nak move in di rumah permenent yang sedia cantik hujung bulan april terus tak kesampaian.. Jadi tindakan drastik tuan rumah, terus angkut barang2 dan pindah ke rumah permenent yang lum abis touch up. Jadi minggu ni kembali sibuk mengemas lagi.. adeh.. penatnya weeehhhh...

Ni ha baru ada inetrnet di rumah ni. bukak2 blog, tuan rumah dapati ada beberapa rungutan dari kawan2 tuan rumah tak update blog.. sadis tul .... so, tuan rumah update lah....

Maaf lah tuan rumah pohon dari pembaca sekelian.. setialah membaca blog tuan rumah yang tak sepertinya ini...

Tuan rumah yang bz,

-yana-

3 comments:

lyn said...

at last.... dah sampai pun your things. punyala lama menunggu

Fashionable wife said...

nampaks epah jer blog hang.. hahahhahaha

YANA said...

lyn... jenuh tunggu... 7 bulan beb!



utk puan fashionable wife...

blog gue tahap cipan... wakakakak

Related Posts with Thumbnails