Pages

Saturday, October 9, 2010

Kembali mem'blogging' setelah sekian lama membiarkan blog bersawang.. kuikuikui...

Syawal 2010 dah abis dah.. Tamat sudah sakannya beraya baik dua minggu raya di Malaysia dan ni tambah lagi 2 minggu raya di bumi Saudi. Memang busy abis bulan raya. Mana memenuhi jemputan, menerima tetamu masa kt Malaysia baik adik baradik, sanak saudara, rakan taulan. Back in Saudi, just memenuhi jemputan kawan2.. Tu pun tk dapat nk g semua sekadar yang termampu dan terlarat aje...

Bila puasa dah abis, syawal dh berlalu, badan pun dh makin naik.. ahaks... time to do some workouts lah nampaknya.. Memang kena buat.. nak tak nak kena buat.. dah rasa kembang semangkuk ni badan ni.. huhu...

So skrg dh mula sikit2 nk exercise.. terutama xtvt walking... cumanya pala otak ni lebih banyak nk guna tenaga 4 kerat ni nk mengemas rumah. dr dalam bilik, membawak ke closet, membawak ke garage, pastu berpindah pulak ke store room...rasa tak abis2 kemas...Tiba2 keinginan nk mop lantai hari2 datang pulak.. tu pun part of excercise jugak kan.. :D

Apapun, tuan rumah nk start balik xtvt memblogging ni.. rasa nk membebel sini hari2.. kalau tak kt Fb ler.. sbb kt FB lagi mcm2 happening... hahaha...

daaa... jumpa lagi. nk g lari atas treadmill jap.. :D

No comments:

Related Posts with Thumbnails