Pages

Tuesday, March 25, 2008

FAQ- soalan yang sering diajukan....

credit: eyzlyn... http://fashionablesahw.blogspot.com/2008/03/faq-soalan-yang-sering-diajukan.html

aku tiru bulat2 lyn oii... sama tajuk posting.. wakakaka


nak menjawab soklan... ekeke...

1.Kenapa duduk di rumah?

nak jadik isteri mithali.. ahaks...


2.Kenapa tak sambung master?

tak kuasa.. otak dah tepu...

3.Kenapa tak kerja?

puas dah mintak kerja merata, tapi tak dapat2.. so dah ada yang sponsor lepak jer lah kat rumah... dulu la.. kt malaysia jawapannya sekian...

ni dah merantau kat obersi, jawapan standard.. saya kerja rumah jer... jadi full time HW...

4. Lepas tu, duduk saja-saja la kat rumah?

Korang ingat duduk kat rumah ni goyang kaki, mengangkang depan PC saja ker? Kerja kat rumah ni tak pernah habis tau. (wakaka.. wa tiru sebijik jawapan eyzlyn...)

5. Lepas tu, duduk kat rumah jer hari-hari? Tak boring ker?

janji kat rumah ada TV, ada Phone, ada internet... hidup nyawa wa... kat lagos ni sesekali wa kuar gak... g shopping groceries, atau g rumah kawan, atau g spital bwk anak inject... lain2 wa malas nak kuar... sesak nafas wa ngan traffic... pendek kata, wa suka duk rumah... ni dh 5 hari tak pijak tanah...

6. Kalau dah asyik keluar tu, bila masa buat kerja rumah?

soklan ni tak releven nak jawab.. sbb wa mmg duk rumah 24 jam.. ekeke

7. Kenapa sibuk-sibuk melawa kat rumah? Bukan ada orang nak tengok.

wa suka bergaya n nak laki wa selalu tengok wa bergaya.... tu pasal wa selalu dapat "hadiah".. wakakaka

8. Alah, kalau bergaya macam manapun, suami tetap cari lain jugak. Buang masa jer berhias untuk suami, kat luar dia pandang orang lain, kan?

yer ker??? laki ko kut buat gitu.. baik jaga2.... hias diri tu... jgn nnt kata aku tak bagi nasihat... ekekeke

9. Kalau cantik jer kat luar, kat dalam tak jaga, tak guna jugak, kan?

yer ker??? mana kau tau... tanya laki aku la aku cantik luar dalam ker tidak... muahahaha

10. Alah, suami saya tak kisah pun saya nak pakai kain batik kat rumah. Tak payah nak berhias bagai nak rak macam awak.

pedulik apa aku laki kau tak kisah... yang aku tau, aku hepi... malam jumaat dapat hadiah... pagi tadi pun sblm g kerja dpt hadiah...


aku saja2 jer nak menjawab soklan2 yang ada kat blog eyzlyn tu... ekeke... tak de kerja duk copy paste.. muahaha....

till here.. bye salam...





2 comments:

eyzlyn said...

amboi.. ciplak nampak?

YANA said...

wakaka...

itu hari ko kata leh wat entry kat blog aku... wa cilok ler.. wakaka

Related Posts with Thumbnails