Pages

Friday, August 1, 2008

zzZZzzZZzZZzZZZzZzzzZZZzz


aku jarang nap siang hari. kecuali sometimes weekend.. tu pun kalau dh penat sangat atau tak de benda nak buat atau boring...

but today, i managed to sleep.. dari jam 4 sampai almost 5.30pm.. aduh.. lamanya ku tidur.. tu pun fadhlin jerit2 dah bangun, baru ku bangun. Ain n Amsyar also dh bangun awal dari tu. Dan main2 dah dua orang tu..

Agaknya hari ni bz kut dari pagi.. lepas kemas rumah, cooking, hubby balik lunch, baking chocolate cake atas request bdk2 ni. Yup.. i must baked for them since dah lama tak buat kek tuk dia orang.. Amsyar keep on thinking today is my birthday so that i bake a cake.. huhu... budak tu, asal cake jer ingat ada birthday sapa2.. sabar jer lah..

then woke up, bagi bdk2 ni mkn cake, then bawak dia org g playground kat bawah.. yes!!! after 13 days, i step my feet on the ground.. huhu. nampak sgt lama tak kuar rumah.. agaknya kalau orang lain sure dh boring amat sbb tak kuar rumah. But aku jenis susah boring punya orang... adakah orang yang susah boring membosankan.. i dont know. but i enjoy my life with the loving husband and kids... with my sweet home.. ( sweet lah abgiku.. orang lain punya pandangan lantak pi dia lah.. huhu)...

tomorrow, just another weekend for me. dont know nak kuar shopping for groceries or just let hubby do it.. or maybe go out just for the kids. depa pun excited jugak nk kuar tu.. sure punya.. almost 2 weeks tak kuar shopping...

ok, till here. i seldom blogging night time. but today i did.. because dah enough sleep day time.. huhu...

No comments:

Related Posts with Thumbnails