Pages

Sunday, August 3, 2008

sepetang di playground

buai adikku buai.. huhu... Ain penakut naik buai.. so jadik tukang hayun Amsyar jer..

really takut.. hayun sikit jer dh melolong...

steady jer... lagi suh tinggi2 lagi. mama dia lak takut jatuh.. huhu

opss.. saya pun nk gambar gak..

huhu.. ni muka gayat. si kecik mmg height phobia sikit.

Amsyar dah melolong tanak Ain kacau dia. Ain lak konon2 nak konvoi slide down sesama.. si fadhlin lak tanak slide, tapi nak melawan arus.. naik thru slide.. tah apa2 lah anak2 aku..

tu dia muka gayat tanak slide down.. tapi maintain tak jerit2... huhu

posing cute konon... pastu paksa aku put this photo jadi wall paper kat iphone...

tunjuk skill yang tak berapa nk terror... Ain kata bergayut nnt dia taller than mama...

Ain with her bike.. masa 3 yrs old birthday present.. tapi kaki dh panjang... hahaha

nak gak panjat... tapi tak reti turun.. tak adventures langsung anak jantan gue nih...

Ain main bola.. actually dia tgh syok nak main. Mama dia suh posing dulu.. hehe

itulah dia sepetang kami kat playground. tu pun sbb aku nk tunaikan janji bawak depa turun bawah n main sbb semua nap petang. except si fadhlin refused to take a nap.. geram jer...


2 comments:

Gille said...

Ha ha.. Yana.. Fadhlin perangain dia macam Emil.
No can do.. ha ha.. No means yes.. Yes also means yes.

YANA said...

haha..

dia mmg lain dr yang dua tu tau..

Related Posts with Thumbnails