Pages

Monday, August 11, 2008

fadhlin bergaya ngan spek hitam Amsyar then remote control car dia buat telefon... hahaha

Amsyar ni kalau gambar.... suka buat aksi mulut.. jelit lidah lah, herot2kan mulut lah... geram jer... then when i told him to put in the blog, dia kata gambar dia not nice lah...

gambar2 di atas.... show satu yang sama... semalam on sunday, sedondon anak beranak pakai baju overall... laling siap kata... dh anak pakai, mak pun pakai.. abis anak beranak pakai... huhu.. sib baik lalingku tak de baju overall.. except baju off shore dia... kalau tak abis seisi family beroverall... huhu



4 comments:

Gille said...

Yana, you nampak garang. Tu camera guna yg cute ke yg satu lagi tu? gambar ok, next time cuba ambik camera tu se level dgn subject.
Baldvin pun suka buat muka kalau nak ambik gambar. kadang kadang dia tak mau, jenuh bodek dia tapi tak laku. Emil pulak.. always on the run.. macam Forest Gump.

YANA said...

hehe... i think i mmg garang lah...

tu guna camera yang cute tu. kali ni i tak guna auto tapi manual setup. so i pilih feature indoor...

masalahnya, manual camera ni mana tah pergi.. kalau tak leh study..

camera besar my laling punya.. canon ES apa tah... so yg tu dia punya gadget i tak pernah sentuh.. hehe... mine just kecik jer..

Onlinebiz-fr said...

Lawa betul lar ain nih ... goram mama tengok heheheheh ...

Lilo, putih gebu tul lar you nih

YANA said...

keh keh keh....

camera trick jer tu nad... i tak lah gebu.. hahaha

Related Posts with Thumbnails