Pages

Saturday, August 2, 2008

scar



Ain ada satu scar betul2bawah mata. Puas aku tanya dia. Dia kata jatuh masa main ngan Amsyar kena katil. tak hilang2.. actually bukan scar, tapi mcm merah jer.. n bila ku tekan2 dia kata sakit. Puas jugaklah tuam sana sini.. mcm2 tips dh buat, tapi still there..
aku decide nk bwk g spital jer.. and i'm sure minor surgery tu nanti.. nk kata bisul pun tak.. hish... buat risau jer...
btw, rambut dia pun dh panjang. dah nk cucuk mata. will be potong nanti.. sebelum balik malaysia for Eid, mesti nak nampak cun.. hehe..
Amsyar dah botak two week ago. actually tak lah botak chin.. cuma botak mcm army ker.. sebenarnya nk potong elok2, tapi sbb dia duk tak diam.. huhu.. kalau g potong kt kedai selalu dia ok. ni bila papa dia nk potong, dia duk jadik tak ok.. huhu.

7 comments:

Niza said...

dh susut nilai si ain ni...hehheh.. insyaƔllah nnt ilang...tp mmg takes times...

ehhh balik raya yea? sama la kita... jom kita jumpa kt Msia... wjv2212

Gille said...

Itu lebam sbb perdarahan.. sikit je.. dia ada complain sakit sangat tak? Akan ambil masa beberapa hari untuk darah tu hilang, lepas ini, tempat itu tukar warna.. last sekali warna ke kuning kuningan. Masa baru kena tu, tuam dgn air sejuk(ais) lepas 24 jam baru tuam dgn tuala suam.
its ok one.

YANA said...

niza..

tq masuk sini.. aku balik raya ni. kau orang mana? ku pahang. tapi rumah kat bangi..

gather2 jom.. hehe

hehe... susut nilai anak dara aku.. suka lah achik nad gaknya.. hahaa

YANA said...

ooo... maybe my cara salah kut. i tuam ngan benda panas.. kena ais ker..

will cuba..

sian anak dara ku.. nampak sgt lak tu.. susut nilai bak kata niza.. huhu

Niza said...

parents aku & hasben duk Selayang jer hehhe...tp raya ni in-law nk raya kt Kelate lak ...brp lama kau balik? aku balik 26/9 til 22/10..kejap jer..

ishhh tetiba rasa excited lak nk jumpa...

dh cun ain tu... xde scar dah...pandai mama dia jaga......

Onlinebiz-fr said...

Btw, dah ok tak??

YANA said...

camtu jer nad...


masalah satu ejr lagos nih??? karang g spital lain lah diagnose dia.. so balik msia ni nk g specialist.. sini mmg gue tak percaya...

Related Posts with Thumbnails