Pages

Monday, June 2, 2008

Beautiful corset

Hmm...

hari ni setelah sekian lama tak bebel di blog sendiri nak bebel pasal corset lak.. Actually bukan nak promote pun since tuan rumah tak jual corset pun... ( adeh!!! nampak mcm promote kut karang... hahahaha)

hari sabtu lepas, g gathering rumah kawan. Tuan rumah sembang2lah dengan kawan tu. kebetulan tuan rumah dapat time sembang ngan kawan ni berdua sahaja since tetamu lain dah balik.. Tuan rumah ni memang gitu. datang paling awal, n selalunya paling lewat balik... huhu..

So, kawan tuan rumah tu katalah dia ni selalu sakit2 belakang nak2 kat tulang belikat tu. tuan rumah kata, busy sangat ngan kerja2 rumah kut... teka jer lah tuan rumah nih. dan kawan tuan rumah tu kata dia angin satu badan kut....

So, tuan rumah pun bagi taulah hal corset beautiful nih... kebaikannya yang tuan rumah dapat dari memakai corset nih. Dulu Tuan rumah lepas bersalin anak ketiga.. tuan rumah tak berurut langsung. Bukan sebab tuan rumah bersalin C-S apa ker, cumanya tuan rumah masa tu di Houston, so tak ler ada bidan nak massage tuan rumah nih. so dipendekkan citer, tuan rumah selalu sakit2 badan ... jadi setelah tuan rumah fikir, timbang dan fikir lagi masak2.. daripada tuan rumah perabis duit rembat beg tangan coach baiklah tuan rumah beli Beautiful ni jer.. Demi kesihatan tuan rumah sebab utama... dan nak gak kelihatan slim. Kalau tak perut tuan rumah ngalahkan orang pregnant 3 bulan.

Alhamdulillah, selepas memakainya hampir 3 bulan.. ( tu pun on off... adeh, tak disiplin lah tuan rumah nih!), tuan rumah tak lah sakit2 badan lagi. tapi bab kebuncitan tu masih ada saki baki.. pasni kena disiplin lah kut.. huhu...

so tuan rumah pun suggestkan kawan tu belilah beautiful corset. reganya mmglah mahal.. tapi kalau berbaloi apa salahnya... tambahan pula kawan tuan rumah ni sikit punya mampu.. so no hal lah kut nak beli corset tu. Mana tau lepas pakai corset, kawan tuan rumah lagi mengancam bodynya. Skrg pun dah ala2 anak dara... huhu...

tapi tu ler, Cik Abang tuan rumah ni bagi tau cik adik ni haaa... corset tu psiko aje... adeh!!! tak bagi komen membina langsung!

tapi tu lah orang pompuan nih, mana dapat lari dari kecantikan. then kalau badan sedap, ok, abang gak dapat layanan first class, tip top.. tak gitu! badan nak pakai lama tau... huhu

5 comments:

Poshmummy said...

corset beautiful ni tak mahal sangat.Dalam RM2500.00 saja for full set.

Tapi worth it kalau you dapat beli.

YANA said...

i dh beli awal tahun hari tu. apa yg i tulis di blog adalah perihal kawan i yg merungut sakit2 belakang...

apapun, posh dh pakai beautiful.. so leh ler bagi feedback...

Onlinebiz-fr said...

Mak aiiiiiiiiiii sampai RM2.5k??? wahoooooooooooooooo

YANA said...

gituler achik.. tapi wa beli dpt diakaun daa.. but still 2K.. huhu

Onlinebiz-fr said...

Aduhhhhhhhhhhhhh awat mahai sgt wehhhhhhhhh

Related Posts with Thumbnails