Pages

Thursday, June 26, 2008

tanzanite...




masa vacation ke cape town, 2 weeks ago, cik abang belikan cik adik tanzanite earring. later in the flight back to Lagos, cik abang belikan pulak tanzanite pendant sekali ngan necklace untuk cik adik. walaupun beli lain2 tempat both earring n necklace looks so sama.. agaknya sbb tanzanite gak...





mine slightly mcm ni punya shape.... tanzanite diikat ngan white gold... memang ku bercita2 nak beli satu pasang earring sebabnya my black diamond dh hilang sebelah tak tau ke mana.. tak sangka pula cik abang nak belikan yang baru. Tq laling. patut ku yang bagi dia hadiah sempena father's day.. ni dah terbalik...

apapun ku sangat2 berterima kasih pada suami kerana hadiah yang tak disangka2 ini... seronok rasanya. Jika selepas ini ada rezeki , nak juga aku beli gemstone yang color lain pula. Sebabnya dah tengok betapa cantiknya tanzanite hati jadi jatuh cinta... sangat.........................

No comments:

Related Posts with Thumbnails