Pages

Sunday, February 5, 2012

Kisah hati -Alyah


This song won best perfomance in AJL 26. Dulu suka nyanyi lagu ni masa layan drama Stanza Cinta TV3 lakonan Aaron Aziz... Selalu nyanyi sorang2 kat dapur.. hahaha... Kalau Amsyar dgr mama nyanyi ni marah dia. Siap tutup telinga, sbb suara mama tak sedap katanya... Memang tak sedap pun, sekadar halwa pendengaran sendiri boleh lah.. hahahha...

Apapun, slps abih Anugerah Juara Lagu, baru ku tau penyanyi lagu tema Stanza Cinta tu.. ooh.. rupanya Alyah. Tak minat orangnya, suka lagu jer... :D

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails