Pages

Monday, October 17, 2011

Biz online ku..

Tuan rumah mengaku, tuan rumah sangat suka online shopping. Hobi ni bermula tahun 2007. Makin menjadi-jadi habit ni, kalau lama tak membeli, gatal tangan juga nk keluar duit. Dan pastinya bila dah beli, no regret... kdg2 barang2 tu ada tuan rumah kurang berkenan, tapi tuan rumah ambik keputusan jual balik, atau pun bagi pada sesiapa yang tuan rumah suka..

Pernah kawan-kawan suruh tuan rumah membuat biz online. Tuan rumah mengaku, yup... telah menyediakan sebuah blog jual beli.. tapi end up, blog jadik blog hantu. Pada waktu itu, tuan rumah rasa nak beli ngan kawan-kawan sambil tolong menolong menjayakan biz mereka.

Alih2, bulan ramadhan 2011 ni, tuan rumah dapat idea nk buat biz online pulak. Kecik2 pun biz juga.. ada lah dapat sikit.. Yer.. siapa nak bagi duit tu waima rm 20 pun...

Oleh itu, pembaca sekelian, silalah2 jenguk blog tuan rumah.. :D

sila klik di sini.. :)


No comments:

Related Posts with Thumbnails