Pages

Sunday, February 22, 2009

-------------

dah 3 minggu lebih aku di bumi Malaysia.. tanah tumpah darahku... No more Africa.. No more Nigeria... tutup buku dah Lagos tu..

miss Lagos??? tah ler.. tak miss langsung... tak terkenang pun.. teruknya aku ni... tak macam first time out from Houston, sampai berbulan teringat rutin harian, keluar shopping.. even sampai skrg terkenang2 Walmart.. . terkenang Katy Mill... ni nk terkenangkan Park n Shop, Shoprite ataupun Dream Plaza.. rasanya mmg tak terkenang pun... bukan sbb aku sombong atau apa... sbb tak best itu yang buat rasa tak rindu pun kut.. huhu

but be in Lagos byk mengajar aku erti kemanusian ... banyak pengalaman lah... kalau tak tak tau tempat orang.. jerih perit melayan kerenah orang itam.. banyak lah.. tu pengalaman dalam kehidupan kumpul2 lama2 boleh buat biografi.. keh keh keh...

The memory is still there, still fresh... but tuk rindu2an Lagos, memang tak de...

No comments:

Related Posts with Thumbnails