Pages

Saturday, August 1, 2009

August

It's August... cepatnya masa berlalu... Kalau org gomen dh nk buat laporan suku tahunan ketiga dah.. kekekeke... puasa pun dh tak lama, lagi 3 minggu... pastu nk raya dah... lagi sebulan lebih tuan rumah InsyaAllah dh ada kt tanahair tercinta tuk menyambut hari raya bersama keluarga...

Anak2 pun akan start sekolah hujung bulan ni. Abis dh cuti sekolah... Ain and Amsyar will going to school. Tinggallah daku ngan Fadhlin jer kat rumah. Mungkinkah rumah tak sepah kalau dh tinggal Dak Mok sorang jer??? Harap2 ler.. but bdk tu unpredictable gak... mcm2 idea dia eventhough duk sorang2...

August gak birthday mak aku.. dah masuk 52 tahun dh mak aku. Dah kurang garang tak mcm zaman aku bdk2 dulu... Harap2 tahun ni dapat lah aku puasa dan berbuka ngan mak abah aku.. sehari jadik lah.. It was 8 yrs ago kut aku last berpuasa n berbuka n menyambut hari raya pertama ngan family side aku... Lamanya... Eh! tak semena2 nk air bergenang lak kat mata... damn.. i'm crying... huhu

August gak 14 yrs ago, membuahkan bibit2 cinta antara aku ngan Abang PP...(lama tak guna nama ni.. huhu)... Tapi masa tu lum declare lagi...Tak pasti bila tarikhnya declaration tu.. alih2 jadik jer.. kekekke... But 16 August 1995, bila sekuntum bunga rose dari dia untuk aku, terus buat aku separuh angau kut... Diam2 berpadangan, mata bertentang mata.. malu2 aku malu, kau buat begitu.. ahaks... gatai... hihi


2 comments:

comey_lote said...

abes kalau ko balik raya, anak2 ko tak gi sekolah ke?
aku pun balik raya ni hehe

YANA said...

alah... pontengkan aje.. demi hari raya... wakakakka

Related Posts with Thumbnails