Pages

Tuesday, December 30, 2008

kini kembali...

tajuk posting tuan rumah mcm tajuk lagu daa... tak pun tajuk album artis suam2 kuku nk buat comeback... hahhaha

lamanya tak blogging... busy??? jawapan standard.. sebenarnya busy tu mmg ler.. but bukan tak sempat nk berblogging, cumanya terasa out off mood. Facebook tak out of mood lak... hehe

shopping online lagi tak out of mood.. hari2 jenguk cuci mata. cuma budget jer dh out.. huhu.. budget kena simpan tuk tahun depan... tahun ni beribu2 lemon lah jugak lesap akibat shopping, beli itu ini... dari tuk personal, anak2, mak pak, adik beradik, rumah.. segalanya... aduh.... kalau ingat balik duit yang keluar, sayangnya belanja.. tapi duit bukan boleh masuk kubur pun.. huhu... belanja jer lah.. asal tak lupa simpanan hari tua..

oklah.. starting new yr... awal muharam dh lepas smlm... azam baru???

azam aku, nk mulakan lagi sekali penhijrahan ke tempat baru next yr.. bye2 Lagos.. although tak de apa yang menarik sini, but this place mmg byk mengajar erti kesabaran, erti kehidupan dengan seribu kerenah manusia.. ( terutama pak/mak itam...)... dan erti persahabatan sejati dengan kawan2 di sini...

berfalsafah sikit...: kawan datang dan pergi... but true friend are always in your heart...

sekian..

No comments:

Related Posts with Thumbnails